Logo TelfortPer 1 juli zal Telfort hun abonnementen voor mobiel internet gaan aanpassen. Telfort heeft hierbij gekozen om de snelheid te verhogen, maar wel direct ook datalimieten in te stellen. Het datalimiet was voorheen niet van toepassing, maar kon men niet zo snel internetten als bij andere providers.

Per 1 juli is er keuze uit een drietal nieuwe abonnementsvormen en gelden momenteel enkel voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen uiteraard onder dezelfde voorwaarden gebruik blijven maken van de diensten. De abonnementen die nu overigens worden geïntroduceerd zullen een tijdelijke fase doormaken, aangezien Telfort al heeft aangekondigd dat over enkele maanden de abonnementen weer gewijzigd zullen worden door de enorme groei in het dataverkeer.

In de oude situatie had je keuze uit een Surf&Mail bundel voor € 9,95 per maand waarbij je onbeperkt mobiel kon internetten met een snelheid van 768 kb/s. Voor € 14,95 per maand had je Surf&Mail Extra Snel en hiermee kon je 1,5 Mb/s downloaden. Deze abonnementen vervallen en er zal ook een datalimiet worden ingesteld. Voor € 14,95 per maand kun je met een snelheid van 3,6 Mb/s downloaden, maar wel met een maximum van 250 Mb. Voor € 18,95 per maand kun je 500 Mb per maand verbruiken. Het duurste abonnement beschikt over 2 Gb datategoed, maar ook direct 7,2 Mb/s. Dit laatste abonnement kost € 28,95 per maand.

Niet iedereen is even blij met deze wijziging. Voor wie veel gebruik maakt van internet zal wellicht tegen een struikelblok lopen bij Telfort, maar wie meer snelheid wenst kan bij Telfort prima terecht.

Overzicht Telfort Mobiel Internet Abonnementen
Abonnement Per maand Actie * Bundel Prijs per MB Download Bestellen
Mobiel Internet 250 Mb € 14,95 € 0,- 250 MB 6 cent tot 3,6 Mb/s Bestellen SIM Only
Bestellen dongel
Mobiel Internet 500 Mb € 18,95 € 0,- 500 Mb 4 cent tot 3,6 Mb/s Bestellen SIM Only
Bestellen dongel
Mobiel Internet 2 Gb € 28,95 € 0,- 2 GB 1,4 cent tot 7,2 Mb/s Bestellen SIM Only
Bestellen dongel

Het actietarief zoals gemeld in de tabel geldt voor de eerste 1 maand bij een 1-jarig contract en het tarief geldt voor 3 maanden bij een 2-jarig contract.