De smartphone heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt en ook de tablet wint meer en meer terrein. Waar we het vroeger enkel moesten doen met een vaste computer, is de maatschappij tegenwoordig steeds mobieler. Een smartphone en tablet kun je immers bijna overal mee naartoe nemen en door het toenemende aantal wifi-verbindingen zijn smartphones en tablets op steeds meer plekken in Nederland en in het buitenland te gebruiken. Wanneer je al wel de beschikking hebt over een smartphone, maar nog op zoek bent naar een tablet, heb je waarschijnlijk niet echt een idee welke je nou precies aan moet schaffen. Het aanbod is, evenals bij smartphones, dusdanig groot, dat het en lastig proces wordt. Maar waar kun je nu het beste je tablet aanschaffen volgens de beoordelingen, reviews en computer ervaringen van de klanten op NederlandReview?

Media Markt

Bij deze winkelketen, die gevestigd is in heel Nederland, worden tal van producten aangeboden. Ook mensen die op zoek zijn naar een tablet zijn hier aan het juiste adres. Het aanbod van tablets is hier enorm, dus grote kans dat je er eentje zult vinden die bij jou past. Bijkomend voordeel is dat de medewerkers van Media Markt je precies kunnen vertellen wat de specificaties zijn van de verschillende tablets, waardoor je direct weet wat je er nou eigenlijk allemaal mee kunt doen en of het ook iets voor jou is.

Expert

Ook dit is een fysieke winkelketen in Nederland waar diverse elektronische producten aangeboden worden. Tablets zijn hier ook te vinden, maar wel in mindere mate vergeleken met Media Markt. Wanneer je een bezoek brengt aan deze winkel, kun je je voor laten lichten door één van de medewerkers. Bij Expert kunnen ze je ongetwijfeld vertellen welke tablet het beste bij jou past, zodat je zeker weet dat je uiteindelijk met de jusite tablet naar huis gaat.

Coolblue

Het is natuurlijk ook goed voor te stellen dat je helemaal geen zin hebt om naar de winkel te gaan voor de aankoop van je tablet. In dat geval kun je terecht bij Coolblue. Dit is een online warenhuis waar tal van producten aangeboden worden. Zo worden er onder andere tal van tablets aangeboden waar vast een geschikt exemplaar voor jou tussen zit. Het enige nadeel bij de aankoop via internet is dat je het moet doen met de omschrijving en de beoodelingen die bij het producten vermeld staan. Je krijgt geen persoonlijk advies zoals dat bij Media Markt of Expert wel het geval is. Echter kun je bij Coolblue je tablet gewoon weer terugsturen wanneer deze niet aan je verwachtingen voldoet. Kijk ook bij coolblue ervaringen, met ervaringen door klanten die er al iets gekocht hebben zodat je zeker weet of je er wel, of niet moet kopen!

Leapp

Wanneer je een groot fan van Apple bent, ben je bij Leapp aan het juiste adres. Deze organisatie verkoopt onder andere gebruikte tablets van Apple. Deze komen over het algemeen van grote bedrijven waar de tablets ongeveer één tot drie jaar gebruikt worden. De apparaten worden onderworpen aan een ‘refurbishing proces’, waardoor ze weer als nieuw zijn bij de verkoop. De tablets hebben twee jaar garantie en kunnen zowel besteld worden via de website van Leapp als bij de fysieke winkels.