Acer Iconia Tab A100Recentelijk heeft Acer de lancering van de Iconia Tab A100 moeten uitstellen vanwege problemen met de software. Hierdoor is de A100 ruim een maand uitgesteld, maar nu lijken de problemen toch weer opgelost te zijn, want inmiddels ligt de tablet bij de FCC ter goedkeuring voor de verkoop.

Acer had problemen met het 7 inch scherm in combinatie met Android Honeycomb, maar deze problemen heeft Acer nu opgelost. Hierdoor lijkt een lancering nu dichterbij, maar of ook Europa snel van deze tablet mag genieten is nog onbekend. De Iconia Tab A100 werkt in ieder geval nu met een 7 inch touchscreen (resolutie 1024 x 600 pixels) en op dit scherm heb je toegang tot Android 3.0 en vanzelfsprekend dan ook de Android Market. De Iconia Tab A100 heeft daarnaast een camera aan de achterzijde en een webcam en media is op te slaan op de 8 Gb interne opslag. Voor communicatie met de buitenwereld via de tablet heb je de beschikking over WiFi, Bluetooth en een SD-kaartlezer.

Prijzen en beschikbaarheid zijn nog niet bekend, maar zodra wij meer informatie hebben laten wij dit uiteraard direct weten.