BlackBerry PlayBookDat de PlayBook van BlackBerry goed loopt blijkt wel uit de verkoopcijfers over de eerste maand na introductie. Volgens een onderzoeksbureau heeft RIM inmiddels ruim 250.000 exemplaren over de toonbank zien gaan en dat is meer dan de Motorola Xoom in de eerste maand.

Analisten hebben inmiddels een onderzoek uitgevoerd bij retailers en deze kunnen concluderen dat de verkoop van de PlayBook vooralsnog niet is ingezakt en nog steeds veel vraag is naar de tablet. Als de bovenstaande cijfers ook werkelijk kloppen heeft de PlayBook de Xoom ruimschoots verslagen met de introductie. In de eerste drie maanden noteerde Motorola 250.000 verkopen. Deze laatste cijfers zijn officieel bevestigd door Motorola en de cijfers over de PlayBook zijn vooralsnog niet bevestigd door RIM.

Als RIM de verkoop zo door weet te zetten is er een grote kans dat de PlayBook in de eerste drie maanden na introductie ruim een half miljoen exemplaren over de toonbank zullen gaan. Hiermee lijkt RIM wederom een succesnummer op de markt te hebben gezet en kunnen andere fabrikanten hun borst nat maken voor de snelle opkomst van de PlayBook.