Notion Ink AdamHet heeft even geduurt, maar Notion Ink is er weer klaar voor om de Adam te verslepen naar klanten. De voorraad die in januari en februari aanwezig was, was binnen een korte tijd uitverkocht. Inmiddels is de tablet dan ook weer via de website van Notion Ink te bestellen. Ook kunnen eigenaren van de Adam binnenkort een update verwachten naar Android 3.0.

De nieuwe update zal 27 juni volgens Notion Ink vrijgegeven worden. Ook de Eden ondergaat een update en de eigenaren kunnen deze update vandaag al verwachten. Bij de Eden zullen enkele applicaties worden toegevoegd en kunnen de tabletbezitters meer stabiliteit verwachten. Dit laatste is zeker niet onbelangrijk, omdat Notion Ink de laatste maanden veelvuldig in het nieuws is geweest met haperende en vastlopende tablets.

Voor de ongeduldige onder ons zal vanaf volgende week een update naar Android 2.3 ook beschikbaar zijn. Deze update omvat echter geen grote wijzigingen aangezien Notion Ink voornamelijk de focus heeft gelegd op de nieuwste versie van Android die juist geschikt is gemaakt voor tablets. Deze versie komt dan dus 27 juni 2011 uit en momenteel legt Notion Ink de laatste hand aan verbeteringen voor klanten in Europa en Australie.