verschillende tabletsVroeger was het uniek om een televisie in de huiskamer te hebben. De hele buurt kwam dan bij jou tv kijken. Nu kijken we er niet meer van op wanneer iemand een tv in zijn huiskamer heeft staan. Hoogstens wanneer het een nieuw technisch hoogstandje betreft. We gaan echter steeds meer huiskamers tegenkomen die helemaal geen televisie meer hebben. Want aan een tablet hebben we meer dan genoeg.

Mobiel televisie kijken
Televisie kijken is niet meer iets dat we alleen thuis in de woon- of slaapkamer doen. We doen het nu ook onderweg in de auto of in de trein. Terwijl we wachten op de bus. Of wanneer we in de winkel staan en onze partner maar niet kan kiezen welke kleur blouse ze moet nemen. De smartphones hadden het kijken van video’s al mogelijk gemaakt. Snelle YouTube filmpjes waren populair. Maar met een tablet kijken we nog veel meer.

Tv op je tablet
Tegenwoordig hebben de meeste mensen een tablet. Met het grote aanbod en diverse tablet aanbiedingen is dat ook niet zo vreemd. Met zijn fijne formaat is de tablet niet alleen ideaal om mee te nemen, maar ook om er documenten op te maken, informatie op internet mee op te zoeken en om er televisieprogramma’s en films op te bekijken. Eerlijk: als jij thuiskomt, zet je dan de tv aan of grijp je naar de tablet? De verkoopcijfers van elektronicazaken liegen niet. Die bewijzen dat de meeste mensen voor de laatste optie gaan.