De TV bezet, geen tv in de buurt of gewoon even zin om in uw bed TV te kijken? Tegenwoordig zijn dit geen problemen meer bij veel providers. Bij de meeste providers kunt u nu vanaf uw tablet, pc of smartphone gewoon live tv kijken!

KPN/Telfort Interactieve TV Online
Met een abonnement op KPN Interactieve TV online kunt u de dertig meest populaire tv-zenders bekijken op uw tablet, pc of smartphone. Bij een alles in 1 pakket kunt u nu zelfs programma’s opnemen en deze vervolgens ook terugkijken op de tablet. Dit alles is mogelijk met de app “KPN iTV Online”. Telfort biedt u precies dezelfde diensten aan in hun alles in een pakketten

Ziggo Horizon
Bij Ziggo bieden ze u nu bij het Complete en Max alles in een pakket gratis de Horizon Mediabox. Met deze Mediabox kunt u aflevering opnemen, terugkijken, pauzeren en doorspoelen. Dit alles kan zelfs in HD-kwaliteit bij een tv-programma die in HD wordt uitgezonden. Daarnaast kunt u ook live tv kijken op al uw devices met de app Horizon Go.

XS4ALL Web TV
XS4ALL heeft een eigen dienst waarmee je naar TV kunt kijken via bijvoorbeeld uw tablet. De dienst van XS4ALL, Web TV, is voor alle XS4ALL klanten met Televisie beschikbaar via een draadloze verbinding van XS4ALL. Klanten kunnen live TV kijken via de site van XS4ALL, er is dus nog geen app voor.