Het fenomeen kijken via je tablet wordt steeds populairder, want het is eenvoudig te regelen en je kunt kijken waar je wilt. Je tv staat vast, maar je tablet kun je ter hand nemen en overal mee naartoe nemen. Zo biedt Ziggo al meerdere kanalen aan om ook via je tablet te bekijken. Het enige wat je moet doen is de juiste app downloaden en voila. Formule 1 kijken in bad. Wie wil dat nou niet.

Ook films en series
Met accounts van Ziggo, HBO en Netflix maak je tv kijken op je tablet alleen maar leuker en makkelijker. Je hebt letterlijk met 1 druk op de knop de beschikking tot honderden films en series. Kijk je graag The Game of Thrones, dan kun je bij HBO terecht. Ben je fan van House of Cards, dan kun je direct bij alle afleveringen nadat ze in Amerika uitkomen.

Wat is Binge-Watching?
Je hoort het steeds vaker, vrienden of kennissen die doen aan binge-watching. Maar wat is dat nu eigenlijk. Ken je dat gevoel als je een serie volgt en de aflevering is net afgelopen, dat je direct wilt doorkijken naar de volgende? Dat kan met binge-watching. Want filmmaatschappijen als Netflix brengen direct de hele serie uit, waardoor je een nieuwe serie in 1 weekend kan uitkijken. Het nadeel is wel dat je weer een hele poos moet wachten tot er weer nieuwe afleveringen bij komen. Het gebeurde massaal toen House of Cards seizoen 3 uitkwam. Een serie die perfect was getimed met de presidentsverkiezingen in Amerika en daarom enorm in populariteit omhoog schoot. En ja ook binge-watching kun je met je tablet.