Toshiba Thrive tabletDit jaar hebben we al vaker bericht over de Toshiba Thrives en inmiddels is de tablet dan ook afgelopen week in de verkoop gegaan in Amerika. De oversteek naar Europa laat nog even op zich wachten, maar als we de geruchten mogen geloven lijkt de naam Thrives niet mee te gaan naar Europa.

Tijdens een IFA Preview in Hamburg heeft Toshiba laten weten dat er een aangepaste versie komt op de bestaande Thrives. Juist deze aangepaste versie lijkt de europese versie te moeten gaan worden en er zijn steeds meer aanwijzingen dat hierdoor ook de naam zal wijzigen van de tablet.

De Thrives zou op enkele punten verbeterd gaan worden, maar in grote lijnen blijft de tablet nagenoeg hetzelfde als het bestaande model. Ook lijkt Toshiba een plan te hebben liggen voor een tablet die werkt op Windows in plaats van Android waar de Thrive nu op werkt. Het blijft dus allemaal schimmig rondom de Thrive en misschien siert dat de tablet ook wel meteen. Wie namelijk misterieus blijft over zijn product trekt vanzelf de aandacht en dus ook kopers. Is het een slimme zet van Toshiba?