Toshiba Thrive tabletVanaf 13 juni zal de nieuwe Toshiba Thrive in Amerika als pre-order te bestellen zijn. De levering van deze nieuwe tablet zal dan 10 juli plaats gaan vinden. Vooralsnog is Amerika als eerste aan de buurt en zal Engeland en Nederland nog wel even geduld moeten hebben voor de komst van deze nieuwe tablet. De nieuwe tablet krijgt een vanafprijs van 429,- dollar.

De goedkoopste variant van de Toshiba Thrive krijgt 8 Gb interne opslag. Deze tablet kost dan ook $ 429,-. De 16 Gb tablet gaat in Amerika $ 479,- kosten en de 32 Gb gaat $ 579,- kosten. Met deze nieuwe tablet denkt Toshiba binnen een jaar in de top drie te komen van best verkochte tablets. Dit is wel erg hoog gegrepen aangezien Apple, Samsung, Motorola, HTC en RIM momenteel toch wel een hete strijd voeren om de macht.

Om in de top drie te komen heeft de Thrive enkele handige features aan boord om juist deze top drie te kunnen behalen. Zo beschikt de Thrive over SRS stereo speakers en de mogelijkheid om SD-content op te schalen naar HD-resolutie. Daarnaast is de accu in deze tablet binnen anderhalve uur weer volledig op te laden en dat is natuurlijk wel erg snel.

De prijzen voor Nederland en wanneer de tablet in Nederland beschikbaar komt is nog niet bekend. Zodra wij dit weten laten wij dit uiteraard direct weten!