Stylus Galaxy TabHet overgrote deel van de gebruikers van een Galaxy Tab vinden het werken met de vingers prima en zijn ook niet anders gewend. Een andere groep gebruikers vindt het echter fijner werken met een stylus. Al snel kom je dan uit op de HTC Flyer, maar nu heeft Samsung ook voor hun Galaxy Tab-reeks stylussen op de markt gebracht.

De zogenoemde Conductive Styles werkt niet alleen goed op de Galaxy Tab, maar werkt ook uitstekend op een Apple iPad of de Motorola Xoom. Zelfs de bestaande stylus op de HTC Flyer kan vervangen worden met deze design stylus van Samsung. Overigens zal bij de HTC Flyer niet alles werken met deze stylus van Samsung, omdat HTC bij bepaalde applicaties specifiek de pen van HTC vereist is om er goed mee te kunnen werken. HTC heeft deze vereiste weten in te bouwen door gebruik te maken van een speciale filmlaag over het display.

Desondanks werkt de Samsung stylus net zoals je vinger, echter kun je op bepaalde punten wellicht iets nauwkeuriger werken. De nieuwe pen wordt leverbaar voor een prijs van $ 19,99 en dat is nog erg schappelijk in onze ogen. Wanneer de stylus ook in Nederland leverbaar is, is helaas nog niet bekend.