Skype voor de iPadDe titel klinkt veelbelovend, maar we moeten ook direct een kanttekening plaatsen dat de applicatie inmiddels ook weer verwijderd is door Apple. Toch lijkt Apple wel bezig te zijn met Skype en door een fout bij Apple is de applicatie te vroeg in de App Store terecht gekomen. Desondanks lijkt de applicatie volgens een andere blogger al aardig te werken.

De applicatie was slechts beschikbaar in enkele landen, waaronder Amerika. Hier is dan ook een blogger geweest die de applicatie heeft weten te downloaden en testen. Volgens hem is het erg goed te vergelijken met Skype voor de iPhone, echter is het nog niet mogelijk om te chatten tijdens een dergelijke gesprek.

Hij heeft Skype getest over WiFi en 3G en hij was aangenaam verrast door de helderheid van het beeld en ook het geluid viel hem niet tegen. Toch kon hij wel concluderen dat de software nog niet helemaal gereed was. Desondanks waren er al eerder beelden ontsnapt van de Skype-app voor de iPad, maar nu was het voor het eerste dat het ook eens werkend te zien was voor het publiek.