Samsung heeft bekendgemaakt dat de Galaxy Note 3 vanaf woensdag 25 september 2013 in de Nederlandse winkels ligt. De Samsung Galaxy Note 3 zal verkrijgbaar zijn voor een prijs van 749 euro.

De Note 3 is de derde generatie in Samsungs Note serie. Het apparaat is op verschillende punten verbeterd. De Note 3 beschikt over een Qualcomm Snapdragon 800-processor die het geheel aanstuurt, 3GB aan werkgeheugen en een 5.7-inch Super AMOLED display met een resolutie van 1.920 x 1.080 pixels. Bij deze generatie is natuurlijk ook de TouchWiz Interface over Android 4.3 Jelly Bean gelegd en het toestel is voorzien van de bekende S-Pen stylus, hiervoor zijn een aantal nieuwe functies ontwikkeld.

De verkoop van de Note 3 gaat in Nederland dus van start op woensdag 25 september. Het toestel kan worden aangeschaft voor 749 euro. Wie het toestel aanschaft in combinatie met een 2-jarig Vodafone Red abonnement ontvangt daarbij de Galaxy Gear Smartwatch. En losse Gear Smartwatch is verkrijgbaar voor 299 euro.