Op www.projectieschermen.com kun je voor een goede projectieschermen bestellen die geschikt zijn voor zowel zakelijk gebruik als voor privégebruik. De projectieschermen kun je kopen in de webshop, maar je kunt ook een kijkje nemen in onze showroom en daar een mooi scherm uitzoeken en/of bestellen. De showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag. We hebben een groot aanbod en mocht je een projectiescherm op maat willen laten maken, dan is dat ook mogelijk.

Veilig en verantwoord winkelen
Bij ons kun je veilig en verantwoord projectieschermen kopen. Het thuiswinkelwaarborg garandeert een goede en betrouwbare service. Je kunt kiezen uit verschillende betaalmethoden (waaronder iDeal en PayPal) en je kunt er voor kiezen om je bestelling bij jou thuis te laten bezorgen. En als je niet tevreden bent, kun je binnen veertien dagen na ontvangst je product(en) terugsturen of terug laten sturen.

Ook kun je ervoor kiezen om een bezoek te brengen aan onze showroom, die vlakbij Utrecht gevestigd is. Je kunt hier de producten rustig bekijken voor je tot koop overgaat (dit kan contant of per pin in onze showroom). Ook kun je je laten informeren en adviseren door onze medewerkers, die alles weten van alle projectieschermen en jou graag te woord staan. Bezoek de website voor meer informatie.