Andy PadDe makers van de Andy Pad hebben ons lang in spanning laten wachten, maar inmiddels zijn definitieve details en prijzen bekend gemaakt van de tablets. Een beetje onverwacht was de komst van de Andy Pad Pro, maar desondanks wel een mooie toevoeging. Beide tablets bieden veel mogelijkheden voor weinig geld en beide tablets kunnen voor flink wat opschudding zorgen op de tabletmarkt.

Beide tablets zijn voorzien van een 7 inch touchscreen, maar toch verschillen beide schermen in beide tablets. In de ‘normale’ Andy Pad moet je het doen met een 7 inch scherm met een resolutie van 800 x 600 pixels, terwijl in de Andy Pad Pro gekozen is voor een duurder en mooier scherm met maar liefst 1024 x 600 pixels. Een duidelijke verbetering dus, waar je dus ook meer voor betaald.

Je betaald niet alleen extra voor het mooiere scherm, maar je krijgt bij de Andy Pad Pro ook Bluetooth en 8 Gb meer opslag ten opzichte van de Andy Pad. De Andy Pad heeft slechts 8 Gb opslag tot zijn beschikking. Ook is de Andy Pad Pro voorzien van een camera aan de achterzijde en dit ontbreekt dus weer op de Andy Pad. Beide tablets zijn wel voorzien van een webcam. Naast de webcam zullen beide tablets werken op een 1.2 Ghz processor en voorzien zijn van onder meer WiFi en Android 2.3.

Het prijskaartje is het aardigste, want voor 129 pond heb je de beschikking over de Andy Pad en voor 179 pond heb je de Andy Pad Pro in je handen. En om eerlijk te zijn mag het design er ook best wezen. Eind augustus zullen beide tablets op de markt verschijnen.