Acer Iconia Tab A700Acer had het liever stil gehouden, maar de eerste foto’s en specificaties zijn inmiddels gelekt van de nieuwe Iconia Tab A700. Naar verwachting zal er meer bekend gaan worden over deze tablet op de CES-beurs in Las Vegas, maar uiteraard willen wij jullie hier niet op laten wachten. De nieuwe tablet zal in ieder geval gaan beschikken over een 10.1 inch touchscreen met een resolutie van 1920 x 1200 pixels. Dit is een hoge resolutie als je ziet dat de meeste tablets nu met 1280 x 800 pixels wordt uitgevoerd.

De nieuwe tablet van Acer beschikt daarnaast over een legio aansluitmogelijkheden zoals de mogelijkheid om een microSD-kaart in de tablet te stoppen, maar ook een micro-USB en micro-HDMI aansluiting is aanwezig. Ook treffen we een simkaartslot aan, wat een indicatie is dat de Iconia Tab A700 over 3G-ondersteuning zal gaan beschikken. Het zal waarschijnlijk ook de eerste tablet van Acer gaan worden die op het nieuwe Android 4.0 gaat werken. Aan de voorzijde van de tablet is een webcam aangebracht die met een resolutie van 720p opnames kan maken. Aan de achterzijde is een 5 megapixel camera geintegreerd die wordt bijgestaan met een flitser voor de donkere ruimtes.

De nieuwe Iconia Tab A700 wordt waarschijnlijk op de CES-beurs in Las Vegas voor het eerst getoond. De nieuwe tablet moet dan in maart of april op de markt verschijnen. Overigens zal Acer niet de enige zijn die een nieuwe tablet gaat tonen op de beurs, dus we wachten gespannen af.