ZTE V9 LightTelecomretailer The Phone House heeft een uniek prepaidpakket in de aanbieding met een tablet. Het gaat hierbij om de ZTE V9 Light in combinatie met een Vodafone prepaidkaart. De tablet wordt aangeboden voor € 199,- en is daarmee erg goedkoop als je beseft dat de tablet lost toch ruim € 299,- kost.

Voor het geld wat je neertelt krijg je toch echt wel een fatsoenlijke tablet in je handen. De tablet komt uit de fabrieken van Samsung gerold, maar is in samenwerking met telecomprovider ZTE (China) opgezet. Zo beschik je over een 7 inch touchscreen met een resolutie van 800 x 480 pixels. De tablet werkt op Android 2.2 en dat is op zijn zachts gezegd wel verouderd. Je kunt dan ook niet alles krijgen voor dit geld zeggen we dan maar.

De tablet is verder rijk uitgerust met WiFi, Bluetooth, microUSB, GPS, 3 megapixel camera, microSD-kaartlezer en 512 Mb RAM werkgeheugen. Met een dergelijke tablet wil je natuurlijk wel een beetje kunnen internetten buitenshuis en hiervoor heeft Vodafone de Mobiel Breedband Internet Prepaid simkaart bij het pakket toegevoegd. Standaard krijg je bij de aankoop 100 Mb datategoed met een waarde van € 2,50. Uiteraard kan dit tegoed desgewenst verhoogd worden voor meer internetgebruik. Let hierbij wel op dat Vodafone werkt met dagbundels, weekbundels, maandbundels en kwartaalbundels. Dit is dus wel degelijk anders geregeld dan bij een normaal abonnement en hierbij gaat Vodafone er van uit dat een prepaid internetten geen grote internetter is.