Skin voor uw tabletHet was tot op heden erg populair om uw smartphone of GSM van een eigen print of hoesje te voorzien. De meest gekke afbeeldingen of ontwerpen maakte de mobiele telefoon helemaal tot jouw eigen smaak. Nu was dit tot op heden bij tablets toch erg lastig, maar MySecondSkin brengt hier nu verandering in. Het bedrijf kan speciaal voor jouw tablet een unieke skin maken.

MySecondSkin heeft een techniek ontwikkeld waarbij het mogelijk is om bijvoorbeeld jou Apple iPad te voorzien van een uniek design. Je kan kiezen uit designs die al voorgeladen zijn, maar ook een eigen design behoort tot de mogelijkheden. Het verwisselen van een front blijft echter wel lastig bij een tablet, dus heeft MySecondSkin hier een andere methode voor bedacht. Door gebruik te maken van stickers kun je makkelijk jouw tablet voorzien van een uniek design.

Sticker

Nu is de term sticker denk ik een beetje ondergewaardeerd in dit geval. De stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn met zorg opgemaakt. Uiteraard worden de stickers met zorg afgedrukt, maar daarnaast worden de stickers voorzien van een soort coating waardoor krassen of vetvlekken uitgesloten zijn. De folie beschermt dus ook jouw tablet. Het aanbrengen van de sticker hoeft niet perse direct goed te zijn. Door het gebruik van een speciale laag is het mogelijk om de sticker te verwijderen en goed te plaatsen zonder dat er lijmresten terug te vinden zijn. Als de sticker dus niet direct goed zit heb je dus ook de mogelijkheid nog om hem goed te leggen. En als je de skin niet meer mooi vind kun je hem makkelijk veranderen met een andere skin.

Wees niet bang voor lucht onder de sticker, want de speciale onderlaag, waar ook de speciale lijmlaag zit, is ademend. Hierdoor kan eventueel lucht onder de sticker makkelijk ontsnappen. Het strak trekken van de sticker is dus geen enkel probleem zonder dat je hem beschadigd.

Kosten

Met dit voorgaande denk je vast dat het een enorm vermogen kost om een unieke skin te maken. Dit valt reuze mee. Afhankelijk van de tablet, het design en de aanpassingen in de sticker liggen de kosten tussen de € 19,95 en € 24,95 voor een sticker. Een reguliere prijs dus, als je vergelijkt dat dergelijke skins of covers ook voor andere (bijvoorbeeld) smartphones een dergelijke prijs hebben. Bedank daarnaast erbij dat een skin voor een tablet momenteel nog een unicum is en met deze prijs wordt het wel heel aantrekkelijk om een unieke skin voor de tablet te maken.

Bestellen

Ga direct naar de website van MySecondSkin voor het bekijken van alle design en om direct een skin te bestellen. Eenvoudiger kan gewoon niet!