Packard Bell Liberty TabWe hebben een heel tijd geleden gesproken over de Liberty Tab en deze tablet van Packard Bell is inmiddels leverbaar in Nederland voor een prijs van € 399,-. Wie overigens al eens met de Acer Iconia Tab A500 heeft gespeeld heeft ook direct het gevoel met de Liberty Tab te pakken, want eigenlijk is deze tablet een exacte kopie.

De exacte kopie zit hem misschien niet in het design, maar wel in de hardware en software. De Liberty Tab oogt wel erg chique en daar moeten we Packard Bell toch wel een schouderklopje voor geven.Voor de rest is deze tablet ook voorzien van een 10.1 inch touchscreen en werkt op Android 3.0.

Het is misschien wat overbodig, maar toch even in het kort nog wat specificaties. De Liberty Tab heeft een scherm met een resolutie van 1280 x 800 pixels. De webcam heeft een 2 megapixel resolutie, terwijl de camera aan de achterzijde een resolutie van 5 megapixels heeft. Daarnaast beschikt de Liberty Tab over een HDMI aansluiting, twee USB-aansluitingen, WiFi, Bluetooth en GPS. Standaard wordt de Liberty Tab geleverd met 16 Gb opslagcapaciteit maar niet met 3G ondersteuning. Later dit jaar zal overigens wel nog een 3G-versie op de markt verschijnen.