Heb je nog een oude tablet liggen of één die niet meer helemaal in orde is? Dan kan deze tegen een goede vergoeding verkocht worden aan een inkoper zoals reBuy. Zij zijn één van de grootste partijen die oude elektronica opkopen om dit vervolgens te recyclen en de bruikbare onderdelen een tweede leven te geven. Je kan van alles inleveren zoals; telefoons, tablets, PC’s en laptops en vaak heb je één van deze elektronisch apparaten nog wel in de la liggen of op zolder.

Hoe gaat verkopen in zijn werking?

Het is vrij simpel om je oude tablet of dergelijke te verkopen. Zie hieronder de 3 stappen die gevolgd moeten worden om je oude tablet te verkopen.

  • Zoek je product op de website, rond af en registreer een account
  • Je kunt de gratis retourenvelop gebruiken om het product te versturen
  • Na ontvangst staat er binnen 48 uur geld op je rekening

  • Belangrijk!

    Als je een product verkopen dan is het van belang dat je deze compleet en indien mogelijk met batterij opstuurt. Zorg ervoor dat je het referentienummer bewaard. Het serie- en/of IMEI-nummer van het product dat je verkoopt is terug te vinden op het product of in de instellingen. Het is ook ontzettend belangrijk dat je alle data verwijderd zodat niemand anders hiermee aan de haal kan gaan.

    Waarom?

    Tabletverkopen.com is één van de bedrijven die ervoor zorgt dat het milieu een heel stuk minder vervuild wordt. De producten die worden gerecycled worden gescheiden door het ingenieuze scheidingssysteem en deze zorgt ervoor dat het mogelijk is om een groot deel van de oorspronkelijke grondstoffen terug te winnen. Zo help je moeder natuur dus al een handje mee. Natuurlijk kun je een oude iPad ook weer inruilen bij Apple zelf, alleen dan krijg je geen geld voor je tablet maar een cadeaubon.