Notion Ink Adam 2De excentrieke fabrikant is flink aan de weg aan het timmeren. Ondanks de problemen die de huidige tablet heeft lijkt de fabrikant toch flink wat aarde onder de voeten te hebben om voorzichtig aan een opvolger te denken. De nieuwe Adam 2 zal waarschijnlijk in december gelanceerd gaan worden en zal naar alle waarschijnlijk op Android Ice Cream Sandwich gaan draaien.

Volgens bronnen kunnen we de Adam 2 op de CES in 2012 gaan verwachten bij het grote publiek, maar Notion Ink kennende zal waarschijnlijk de eerste teaser al in december getoond gaan worden. Zoals al gemeld gaat deze opvolger werken op Android Ice Cream Sandwich en zal er ook een verbeterde Pixel Qi scherm in de tablet geplaatst gaan worden. Van het nieuwe scherm mogen we verwachten dat de kleuren levendiger worden en beter afleesbaar is in de zon.

De nieuwe Adam gaat waarschijnlijk uitgerust worden met een Tegra 3 processor, maar dit blijft nog even een gok. De processor heeft de afgelopen maanden echter wel bewezen dat het prima werk levert voor een tablet. Naast deze geruchten gaat de Adam 2 waarschijnlijk ook 3D ondersteunen en zal de tablet ook 3D opnames kunnen maken. Hoe dit echter nog passend wordt gemaakt in de tablet blijft even een vraag, want het zijn enkel maar speculaties.