Apple iPad 2Er zijn nieuwe details over de Ipad 3 van Apple uitgelekt. Eerdere Ipad’s van Apple waren een groot succes en sloegen goed aan in de markt, wanneer er sprake is van een nieuwe Ipad is dat natuurlijk groot nieuws. Volgens verschillende geruchten gaat de Ipad 3 gebruik maken van het LTE netwerk.

LTE

Met het LTE netwerk breekt een heel nieuw tijdperk aan qua internet op mobiele telefoons. Het eerder gebruikte systeem HSDPA staat op dit moment aan kop aangezien veel gebruikers met deze snelheid al erg tevreden zijn. Sinds kort bestaat er ook het LTE netwerk, bestaan is een groot woord aangezien het nog steeds ontwikkeld moet worden. Apple zal de eerste zijn die haar apparaat koppelt aan het LTE netwerk. Doormiddel van het gebruiken van het LTE netwerk zal alles via internet op de mobiele telefoons of de tablet veel sneller gaan.

Fabrikanten als Samsung en Nokia hebben al eerder bekendgemaakt gebruik te maken van het LTE netwerk bij de productie van hun nieuwe Smartphones, echter wil Apple dit netwerk eerder introduceren op hun Ipad 3. Als reden geven ze dat een tablet zoals de Ipad zulke netwerksystemen veel beter aankan dan de Smartphones vanwege het hoge vermogen van de Ipad 3.

Op dit moment wordt er in Californië druk gewerkt aan de Ipad 3, zodat Apple hun nieuwe tablet groots kunnen promoten!