MSI WindPad 110WIn Amerika heeft MSI de WindPad 110W gelanceerd. De WindPad 110W is een Windows 7 tablet en was al eerder op de Computex van dit jaar aan het grote publiek getoond. De tablet verwisselt van eigenaar voor $ 599,99. Een koopje is het dus niet.

Met de WindPad 110W focust MSI zich op zowel de particuliere markt als op de zakelijke markt. De tablet heeft een schermafmeting van 10.1 inch zoals vele andere concurrenten van deze tablet ook dit formaat voeren. Dit display heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels.

Om het een en het ander werkend te houden krijgt de WindPad 110W standaard 4 Gb werkgeheugen mee en beschikt deze tablet over 32 Gb opslagcapaciteit via SSD-schijven. Daarnaast mogen we nog WiFi, Bluetooth en een tweetal camera’s zien op deze tablet. Ook een SD-kaartlezer, mini-HDMI en een USB-aansluitingen ontbreken niet op de tablet.

De tablet is inmiddels in de verkoop gegaan in Amerika, maar of deze tablet ook voet zet op Nederlandse bodem is nog onbekend. Zodra wij hier meer informatie over hebben laten wij dit uiteraard direct weten!