LG Optimus PadHet was eigenlijk toch wel wachten op dit bericht, want bijna € 900,- neertellen voor een 3D tablet is misschien toch iets te veel van het goede. Daarom heeft LG een cashbackactie in Amerika op poten gezet om de tablet beter in de markt te krijgen. Helaas is de actie in Nederland nog niet actief, maar wij verwachten door LG ook hier in mee zal gaan.

Blijkbaar verkoopt de tablet toch niet helemaal zoals LG zelf had gehoopt en daarom geeft LG nu in Amerika $ 100,- retour bij de aankoop van een Optimus Pad 3D. Wie een 2-jarig contract afsluit krijgt de Optimus Pad 3D mee voor een prijs van $ 399,99 en daar zit dan de cashback al inbegrepen.

Naar onze mening is het nog steeds erg veel geld voor een tablet. De 3D functie voegt naar onze mening momenteel nog niets toe aan de huidige tabletmarkt en misschien is LG wel gewoon te vroeg geweest met dit technische hoogstandje. Vooralsnog laat LG weten niet te weten of de actie ook in Nederland gaat gelden, maar gezien de tegenvallende verkopen zal LG hier snel meer over gaan vertellen.