LG heeft vooruitlopend op de komende IFA de G3 stylus aangekondigd. De IFA wordt volgende week in Berlijn gehouden. Het toestel zal op de IFA officieel in premiére gaan. De G3 Stylus werd eerder deze maand al uitgelekt door een video van LG zelf. De G3 Stylus is een grote smartphone van het formaat van een phablet met een capacitieve stylus. De G3 Stylus wordt gezien als betaalbare middenklasser. Het is met name bedoel voor opkomende markten zoals Aziatische landen, Brazilië en Afrika.

Specificaties
Het toestel is 5,5 inch groot en heeft een qHD-resolutie van 960 bij 540 pixels. De G3 stylus beschikt over een vier cores, draait op 1,3 Ghz en heeft 8 GB opslagruimte. Het beschikt daarnaast over een 3000 mAh accu dat zelf te verwisselen is. Dit is dezelfde accu dat in de normale G3 wordt gebruikt. De G3 Stylus draait op Android KitKat en beschikt over de eigen Optimus UI-software. Aan de voorzijde van het toestel bevindt zich een 1,3 MP camera. Aan de achterzijde zit een 13 MP camera. Verschillende apps kunnen gebruikt worden die de productiviteit verbeteren.

De exacte prijs van de LG G3 Stylus is nog niet bekend. Vanuit LG wordt er echter gesproken over een eerlijke prijs voor wat je krijgt. LG heeft echter nog geen plannen om de G3 Stylus in Nederland op de markt te brengen.

Ben je op zoek naar een goede stylus pen? Een Styluspen Kopen doe je op deze website.