Op een drietal verschillende manieren is het mogelijk om in te loggen op internet via jou tablet. Hieronder nemen we de manieren even kort door en wellicht kunt u dan tot de beste beslissing komen om internet te bestellen voor uw tablet.

KPN Prepaid dongel

Al reeds KPN Internet klant?

Als je al klant bent bij KPN en je neemt bij KPN hun internetdiensten af kun je op een snelle en eenvoudige wijze jou tablet aan laten sluiten op het internet. Hierbij moet je echter wel even rekening houden met jou tablet, maar dit later. Voor een prijs van € 40,- ontvang je een dongle voor Mobiel Internet Prepaid. Nu is dit nog geen leuke aanbieding, want iedereen kan voor deze prijs op het internet via KPN. Nu heb je echter als vaste klant toch weer leuke voordelen. Zo krijg je elke maand 50 Mb datategoed en om leuk te starten krijg je 1 Gb dataverkeer. Mocht je dus niet altijd te willen internetten op jou tablet kun je het beste gebruik maken van deze aanbieding, maar dan moet je wel al KPN Internet klant zijn. Nu kan het natuurlijk voorkomen dat je al over een dongle of USB-modem beschikt. In dat geval kun je voor € 10,- enkel de simkaart kopen. Dit laatste geldt overigens ook wanneer jou tablet al over een ingebouwde 3G-modem beschikt. Controleer dit laatste dus goed, zodat je het juiste besteld bij KPN!

KPN Hotspots

Hotspots

KPN beschikt ook over ruim 1000 HotSpots waarbij je via WiFi kunt inloggen op het snelle datanetwerk van KPN. Ook hiervoor moet je al klant zijn bij KPN, maar hierbij zijn de eisen minder streng. Feitelijk kan iedere klant van KPN inloggen op de HotSpots. Mocht je een internetabonnement hebben voor thuis kun je via jou account de HotSpots activeren. Mocht je over een bestaand iPhone abonnement beschikken of mobiele internetabonnementen kun je ook direct gebruik maken van de dienstverlening van KPN. SMS hiervoor ‘gratis hotspots aan’ naar 4222 en jou inlogcode wordt direct per SMS verstuurd.

Mobiel Internet Prepaid

Iedereen kent het principe van prepaid bellen. Nu geldt dit principe ook voor datategoed. Je zorgt er voor dat een bepaald bedrag als tegoed op de kaart staat waarna je direct online kunt gaan. Het grote voordeel is dat je geen onverwacht hoge rekening ontvangt en je de uitgave zelf in de hand hebt. Ook blijft prepaid ideaal voor juist diegene die weinig gebruik maken van de mobiele internetdiensten op de tablet. Bij KPN kun je kiezen uit een Prepaid Dongle ter waarde van € 40,-. Hierbij ontvang je uiteraard de USB-dongle, de vereiste simkaart en om te beginnen krijg je ook nog eens € 15,- datategoed. Mocht je al de beschikking hebben over een dongle of USB-model, of heeft jou tablet een ingebouwde 3G-modem kun je er voor kiezen om enkel de simkaart te bestellen. Voor deze simkaart betaal je € 10,- en ontvang je € 15,- datategoed. Het datategoed kan online aangevuld worden via KPN.com en ook hier is weer voordeel te halen. Als je bijvoorbeeld voor € 20,- opwaardeert ontvang je € 12,- extra datategoed. Het datategoed kan via Ideal of creditcard aangeschaft worden.

Mobiel Internet abonnement

Mocht je geen klant zijn van KPN en internet je teveel voor een prepaidtegoed kun je dus kiezen voor een abonnement op het stabiele en betrouwbare netwerk van KPN. Landelijk heeft KPN de beste dekking op zowel telefonie als op het gebied van UMTS. KPN kent een drietal abonnementsvormen waarbij je dus zelf moet nagaan hoeveel gebruik je gaat maken van het mobiel internet abonnement. Hieronder een overzicht van de abonnementen:

Het actietarief zoals gemeld in de tabel geldt voor de eerste 3 maanden bij een 1-jarig contract en het tarief geldt voor 6 maanden bij een 2-jarig contract.

 

  • Aan het mobiele internet abonnement zijn de volgende voorwaarden verbonden:
  • Na het bereiken van je bundel-limiet reken je af per MB
  • Resterend tegoed gaat niet mee naar de volgende maand
  • Je verbruik in Nederland wordt per 1KB afgerekend, je verbruik in het buitenland wordt per 10KB afgerekend
  • Mobiel internet gebruiken in het buitenland zit niet in je bundel
  • SMS verzenden met de Mobiel Internet Software kost € 0,16 per SMS
  • Abonnementen worden voor 1 of 2 jaar afgesloten