Logo KPNWat Vodafone kan moeten wij ook kunnen moet KPN gedacht hebben en daarom heeft KPN vanaf heden twee speciale tablet abonnementen in hun assortiment opgenomen. Het gaat hierbij om Tablet Internet Basis en Tablet Internet Extra en beide abonnementen bieden voor de gebruiker een snelheid van 7,2 Mb/s aan. Beide abonnementen zijn per maand opzegbaar!

Het Tablet Internet Basis abonnement kost € 20,- per maand en hiervoor krijg je 500 Mb datategoed. Voor € 30,- per maand heb je het Tablet Internet Extra abonnement met een datategoed van 2 Gb.

Naast het bovenstaande willen wij jullie ook zeker even informeren over andere ‘Goeie Deals’ die nu lopen bij KPN tijdens de ‘Goeie Deals XL’ weken. In deze weken krijg je fikse kortingen op het abonnement als op de tablet die wordt aangeschaft bij KPN. Wanneer je bijvoorbeeld een mobiel internet abonnement aanschaft in combinatie met een normaal spraakabonnement krijg je bij een 1-jarig contract vier maanden 50% korting op de mobiele internet bundel en acht maanden korting wanneer je een contract van twee jaar afsluit. Zo heeft KPN momenteel de Samsung Galaxy Tab< en de HTC Flyer in de aanbieding voor erg scherpe prijzen. Het bovenstaande geldt uiteraard ook voor zakelijke klanten, maar ook voor andere producten van KPN behalve mobiel internet. Zo kun je eventueel ook met hoge korting een televisieabonnement aanschaffen of andere producten en diensten van KPN afnemen tegen een hoge korting.