Vind u het belangrijk dat u uw kind goed leert met digitaal media om te gaan? Spelend der wijs leren, of gewoon handig om uw kind bezig te houden, dan is deze tablet ideaal. Een tablet die speciaal voor kinderen gemaakt is. Spelend der wijs kunnen kinderen leren door spelletjes te spelen die onderwijsondersteunend zijn. Of gewoon een spelletje spelen, filmpjes kijken en muziek luisteren.

Met deze kindertablet kunt u helpen om uw kind voor te bereiden op de huidige technologische en media opkomst. Er zijn zat apps die uw kind kan spelen en er u ook nog onwijs veel van leert.

Tablet Specificaties
De tablet heeft een scherm grote van 7.0 inch TFT LCD Multi touch capacitieve screen, bevat een voor 0.3 megapixel camera en achter 2.0 megapixel camera. Voor extra geheugen kunt u uw SD-kaart tot 32 GB gebruiken. Wilt u de tablet gebruiken voor internet gebruik dat kan met een WIFI verbinding. Er is een aansluiting voor de dongle om gebruik te maken van 3G. De tablet heeft een lange batterij levensduur zodat uw kind lang plezier heeft van de tablet. De tablet heeft een Android 4.1 besturingssysteem.

Kindvriendelijk prijs
Kinderen kunnen soms wat onhandig zijn en spullen uit hun handen laten vallen. Dat kan gebeuren maar is nooit fijn als dat met een dure tablet gebeurt. Dan is het ideaal dat deze tablet ook een kindvriendelijk prijs heeft. In twee hippe kleuren ziet het voor de kinderen er nog leuker uit om de tablet te gaan gebruiken.

Ook handig voor onderweg
Bent u veel op reis of wilt u uw kind ook mogelijkheid geven om in auto of eventueel vliegtuig een spelletje te spelen? Dan hoeft u niet heel veel spullen meer mee te nemen. U kunt uw kind gewoon zijn of haar tablet geven. Zo kunt uw kind zelf kiezen wat hij/zij wilt spelen of wilt gaan doen op de tablet. Ook leuk als uw kind eigen foto’s wilt maken dan kunnen ze hun eigen tablet gebruiken om eigen foto’s te maken.

Bron: Cheaptech.nl