HTC JetstreamAlhoewel HTC niet zelf de introductie heeft gedaan lijkt de tablet inmiddels wel klaar voor productie. De Amerikaanse provider AT&T heeft deze nieuwe HTC tablet aangekondigd en het lijkt er sterk op dat deze tablet ook voor de Europese markt geschikt zal zijn. De nieuwe HTC Jetstream zal gaan werken op Android 3.1 en beschikt onder meer over een 10.1 inch touchscreen en zal ook LTE ondersteunen.

De Jetstream heeft erg lang onder de naam Puccini geleefd, maar deze codenaam is dus nu definitief verdwenen. De Jetstream werkt op een 1.5 Ghz processor en beschikt ook over een 8 megapixel camera. Voor het videobellen is uiteraard ook een webcam aanwezig. Naast de 4G mogelijkheid ondersteunt de HTC ook 3G, GPS, WiFi en Bluetooth. Vooral de ondersteuning van 3G maakt de tablet ook interessant voor de Europese markt.

De prijs is wel even schrikken, want AT&T gaat de HTC Jetstream los verkopen voor $ 699,- en uiteraard zakt de prijs als je ook een abonnement direct aanschaft. Bijbetalen lijkt ons met deze prijs echter nog wel noodzakelijk. Wij zijn dan ook benieuwd of de prijs in Amerika overgenomen gaat worden en of dus de HTC Jetstream ook voor € 699,- in Nederland aangeboden gaat worden. Hierdoor lijkt de tablet plotseling minder interessant te zijn.