Het is de telefoon die zich mag meten met de iPhone 5S en de Samsung Galaxy S5. Het heeft dan ook de specificaties die daarbij horen, de Nokia Lumia 930 is de beste Nokia telefoon tot op heden. Het eerste punt wat vooral opvallend is als er gekeken wordt naar de Lumia 930, in vergelijking met zijn concurrenten, is de prijs. De Nokia Lumia 930 is al los te koop voor 389 euro. In combinatie met een abonnement kun je de Lumia 930 al kopen voor 24 euro per maand.

Wat kan ik verwachten als ik de Nokia Lumia 930 koop?

Een telefoon die niet alleen heel snel is, maar ook nog eens solide, groot, en heel erg betrouwbaar. De Lumia 930 heeft een 2.2 GHz Quadcore 800 Snapdragon processor en een werkgeheugen van 2 GB. Hierdoor hebben we te maken met een hele snelle telefoon die gemakkelijk meerdere taken tegelijk aan kan. Daarnaast heeft de Lumia 930 een 5 inch OLED beeldscherm met een resolutie van 1920×1080, waardoor je HD filmpjes kunt kijken op je telefoon. De telefoon is verder groot, maar liefst 137 x 71 x 9.8 mm. Als je kleine handen hebt kan dat nog wel eens voor problemen zorgen.

Wat zijn de voordelen van de Nokia Lumia 930?

De Lumia is snel, groot en vooral heel gemakkelijk te besturen. Sinds de update naar Windows 8.1 is het besturingssysteem van Windows één van de meest handige en overzichtelijke systemen op de markt geworden. Dit in combinatie met de snelheid van de Lumia 930 is het een absoluut zwaargewicht in de hoogste divisie van de telefoons. Wilt u één van de beste telefoons op de markt, koop dan de Nokia Lumia 930 en verzeker uzelf voor de komende jaren van een hele goed telefoon.