In 2017 gaat de online gokmarkt in Nederland open en worden heel veel zaken gelegaliseerd. Naast de traditionele gokmogelijkheden, wordt het ook legaal om in te zetten op sportwedstrijden. Met het oog op deze ontwikkelingen en wetswijziging lichten we in dit artikel enkele apps uit waar je op een gebruiksvriendelijke manier voorspellingen kunt doen op uitslagen van wedstrijden.

#1 Unibet
De meest bekende gokapp voor de tablet is ongetwijfeld Unibet. Unibet is al jarenlang een van de meest gebruikte apps binnen de sportweddenschappen. Hoe kan het dat Unibet al jaren op de Nederlandse markt aanwezig is als de wet volgend jaar pas werkelijkheid wordt? Het hoofdkantoor van Unibet is gevestigd in Malta en daarmee worden de transacties via de websites dus niet in Nederland uitgevoerd, waardoor het legaal is. In principe is het natuurlijk een ‘grijs gebied’, maar er is geen sprake van een overtreding. Met de app van unibet kun je op allerlei soorten sport, soorten wedstrijden en soorten weddenschappen inzetten. Zo varieert het van de winnaar van de Tour de France tot aan welke speler de eerste rode kaart pakt in de Eredivisie.

#2 GoPuntr
Deze app is hoogstwaarschijnlijk minder bekend, de werking is ook niet vergelijkbaar met Unibet. Zo speel je bij GoPuntr vaak zonder inleg en daag je jouw vrienden uit om een betere score te behalen. Na de download kun je een competitie aanmaken waarin vervolgens na een seizoen of een EK/WK een winnaar uit de bus komt.

De nieuwe app kun je hier downloaden.

#3 Toto
Toto is eigenlijk een gelijke app als Unibet, alleen beschikt Toto over minder opties. Vaak kun je bij Toto enkel gokken op de uitslag van een wedstrijd of een uiteindelijke winnaar. Zoals hierboven vermeld kun je bij Unibet meer opties uitkiezen om je geld op in te zetten.