Dell PejuDell heeft zijn zinnen compleet op tablets gezet en dat blijkt wel uit nieuwsberichten en hun roadmap van modellen die nog moeten gaan komen. Zo staat ook de Dell Peju nog op de roadmap en hier zijn nu de eerste afbeeldingen en specificaties van gelekt.

De nieuwe Peju zal een 10.1 inch tablet gaan worden, waarbij het scherm in staat is om video’s in Full HD af te spelen. Daarnaast zal Dell ook voor deze tablet wederom gaan kiezen voor Windows 7 en om dit besturingssysteem werkend te houden krijgt de tablet een Intel Core i5 processor mee. Uit de informatie is overigens op te maken dat de Peju een update kan verwachten wanneer Windows 8 uit is, aangezien de tablet Windows 8 compatibel is.

De nodige aansluitingen zijn uiteraard ook aanwezig. Zo beschikt de Peju over maar liefst een drietal USB-poorten, een HDMI-uitgang, ethernetaansluiting, WiFi, Bluetooth en 3G. Voor de opslag van de media krijgt de Peju waarschijnlijk de beschikking over een SSD-schijf van 64 Gb groot of 120 Gb groot. Wanneer deze tablet getoond gaat worden en wanneer hij leverbaar is, is helaas nog niet bekend.