Sony S1 en S2 tabletsWe zitten vooralsnog in spanning te wachten wanneer de Sony tablets werkelijk leverbaar gaan worden, maar inmiddels heeft een Duitse website de Sony S1 als de Sony S2 in handen gekregen en deze website heeft een korte video gemaakt van deze twee tablets.

Als we de video mogen geloven, en we moeten ergens van uit gaan, liggen beide tablets erg lekker in de hand en daarnaast is de Sony steken beide tablets goed in elkaar op zowel hardwarematig als softwarematig gebied. Zoals inmiddels bekend is de S2 een beetje het buitenbeentje van alle beschikbare tablets, maar hierdoor zeker niet minder. Met zijn twee schermen moet de S2 wellicht voor een revolutie zorgen, maar de S2 is voornamelijk gemaakt voor een perfecte samensmelting met de PS3.

De Sony S1 lijkt meer op een ‘normale’ tablet, maar het design zorgt er juist voor dat hij beter in de hand ligt dan menig andere tablet. Hier heeft Sony dus duidelijk een troefkaart in handen. De modellen in de onderstaande video zijn overigens nog wel prototypes en bepaalde functies kunnen dus in de werkelijkheid zodadelijk nog afwijken. De echte lancering van beide tablets is ergens in september gepland.