De ontwikkeling van mobiele telefoons houdt niet op. Soms vraag ik me wel eens af of we een idee in ons hoofd hebben waar we naartoe werken, of dat we gewoon alle mogelijke technologie willen verzamelen en samen willen voegen in een bepaald model. Zoals de iPhone, nog altijd één van de beste mobiele telefoons wanneer het aankomt op de software en de mogelijkheden, maar ook de markt rond deze telefoon is enorm. Hoesjes, oordopjes, accessoires en iPhone cases, je kunt het allemaal gemakkelijk online vinden. Dat is een groot voordeel, zeker voor mensen zoals ik: Ik ga niet graag de deur uit voor kleine dingetjes, online bestellen is veel makkelijker. Het betalen is veiliger, de verzending is snel en het is een stuk goedkoper dan heen en weer moeten rijden naar een bepaalde winkel. Daarnaast is het vergelijken van de verschillende opties ook een stuk makkelijker. Daarbij, op die manier weet je tenminste ook wat er nog verder te halen is op het gebied van de iPhone.

Vele cases maken licht werk?

Er zijn veel iPhone cases en ik heb gemerkt dat de meeste mensen ook zelf verschillende modellen in hun bezit hebben. Zoals mijn vriendin, die heeft drie verschillende cases om te passen bij haar tas of haar kleding. Zij moet dus meerdere iPhone hoesjes kopen. Zelf ben ik niet zo heel erg bewust van mode, maar ik heb er wel een aantal die goed passen bij mijn muziekstijlen. Zo kun je een mobiele telefoon zoals een iPhone altijd helemaal eigen maken door een andere case eromheen te zetten. Wat dat betreft neemt niet alleen de ontwikkeling van de mobiele telefoons zelf een vlucht, ook de markt rond deze handel neemt in hoog tempo toe. En dat bevordert de prijs altijd nog natuurlijk.