Asus PadFone openAls we Asus mogen geloven is de PadFone aan het einde van dit jaar nog leverbaar. Tegen die tijd zal de PadFone geleverd worden met de laatste versie van Android. waarbij overigens het versienummer nog onduidelijk is. We hebben het hier dan over Android 3.3 of Android 4.0.

Asus kent momenteel al een leuk succes met de Eee Pad Transformer, maar Asus wil graag met de unieke PadFone de wereld opnieuw versteld doen staan. Dat hebben ze zeker gedaan en het is natuurlijk de vraag of de combinatie ook werkelijk goed gaat werken. Het idee is natuurlijk mooi!

Volgens bronnen zal de PadFone in het vierde kwartaal beschikbaar komen voor een prijs van tussen de $ 549,- en $ 799,-. Voorlopig gaan wij niet uit van een marktintroductie in het vierde kwartaal, aangezien in januari 2012 de CES weer wordt gehouden en dit is vaak het moment voor fabrikanten om producten groot aan te kondigen. Dit lijkt ons dan ook het meest geschikte moment voor Asus om de definitieve PadFone aan het publiek te tonen.

Deze zelfde bron meldt inmiddels dat er ook een opvolger voor de Eee Pad Transformer komt en deze zal Eee Pad Transformer 2 gaan heten. Niet heel erg schokkend dus, maar momenteel nog erg weinig informatie over de tablet.