Asus Eee Pad TransformerOndanks dat Apple momenteel nog het grootste marktaandeel heeft op de tabletmarkt doet Asus het erg goed met de Eee Pad Transformer. Zelfs zo goed, dat Samsung het benauwd krijgt van dit populaire model. Op vrijwel elke lijst staat de tablet momenteel op nummer 1, en zo ook op onze lijst die u hier rechts kunt vinden van de website.

Volgens vele consumenten biedt de tablet van Asus waar voor zijn geld en biedt de tablet ook genoeg opties om hem helemaal eigen te maken zonder dat hiervoor dik de portomonnee voor getrokken hoeft te worden. Overigens staat de iPad 2 op nummer 2 volgens een recent onderzoek. Ook bij grote retailketens lijkt de Eee Pad Transformer beter te verkopen momenteel dan de iPad 2 en dat is opmerkelijk. Ook in de webshop van Amazon staat de tablet momenteel als best verkopende tablet genoteerd.

Via de verschillende winkels is de tablet inmiddels goed leverbaar. Voor een adviesprijs van € 399,- kun je de 16 Gb variant kopen bij onder andere BCC, Scheer en Foppen, Wehkamp, Internetshop, Modern.nl, Redcoon, Laptopleader, Dynabyte, Misco, Bobshop en Pixmania.