Alles in 1 pakketten bieden je als consument bellen, internet en televisie in 1 abonnement. Het voordeel voor de consument is dat je alle diensten in 1 abonnementen hebt, in plaats van drie losse abonnementen bij verschillende aanbieders. Daarnaast is een alles in 1 abonnement vaak goedkoper dan drie losse abonnementen bij elkaar opgeteld. Er zijn echter veel abonnementen van verschillende aanbieders, waardoor het lastig kan zijn om een abonnement te vinden dat het beste bij jou past. Op deze website kun je nu snel en eenvoudig alles in 1 vergelijken.

Vergelijken van aanbieders

Er zijn verschillende dingen waar je op moet laten bij alles in 1 vergelijken. Allereerst kun je met de postcodecheck zien welke aanbieders kunnen leveren op jouw adres. Ook kun je bijvoorbeeld zien of jouw adres aangesloten is op het glasvezelnetwerk. Glasvezel geeft namelijk de beste internetsnelheid, maar dit is niet overal in Nederland beschikbaar. De snelheid van het internet is dan ook iets waar je op moet letten bij alles in 1 vergelijken. Als je vaak grote bestanden download of met veel apparaten op het netwerk zit, dan is het aan te raden om te kiezen voor een abonnement met een hoge internetsnelheid. Een ander punt is het standaard zenderpakket dat bij een alles in 1 abonnement zit. Dit verschilt per aanbieder.

Gratis overstappen

Veel consumenten blijven jarenlang bij dezelfde aanbieder van telefonie, internet en televisie. Toch is overstappen veel makkelijker dan je denkt. Na het aflopen van een contract kan je bij de meeste aanbieders gratis overstappen met een opzegtermijn van een maand. Gratis overstappen is op dit moment mogelijk bij Canal Digital, KPN, Online, Tele2, Telfort, UPC, XS4All en Ziggo. Het is dan ook aan te raden om af en toe te kijken of je bij een andere aanbieder goedkoper uit zou kunnen zijn. Je krijgt als nieuwe klant vaak ook nog kortingen voor een bepaalde periode, waardoor overstappen extra aantrekkelijk wordt gemaakt.

Bron: https://www.allesin1vergelijken.eu