Acer Iconia Tab A510Acer heeft op de CES de Iconia Tab A510 geintroduceerd. Het nieuwe model moet de opvolger gaan worden van de Iconia Tab A500, welke inmiddels al geruime tijd in de verkoop is. In een oogopslag is direct te zien dat het design onder handen is genomen en dat ook het scherm een stuk helderder oogt. Toch zijn er wel opmerkelijke wijzigingen in de nieuwe Iconia Tab A510 vanwege het nieuwe design.

De nieuwe Iconia Tab A510 heeft nog steeds dezelfde vorm aan de achterzijde van de tablet, maar hij is toch een stuk slanker geworden. Mede door dit nieuwe design heeft de USB-poort veld moeten ruimen door ruimtegebrek. Toch is de nieuwe tablet een stuk compacter en ligt toch weer net iets beter in de hand. Als je het scherm eens goed bekijkt zie je dat de kleuren een stuk intenser overkomen en ook de kijkhoek op de tablet aanzienlijk is verbeterd. Acer heeft hier dus, ondanks dezelfde resolutie, een ander scherm in de tablet geplaatst.

Ons artikel geeft wel aan dat Acer de tablet heeft geintroduceerd, maar wellicht is dit de verkeerde benaming van het artikel. De tablet is op de CES namelijk te zien bij Nvidia en Acer heeft zelf nog geen woord gerept over de nieuwe tablet. Nvidia gebruikt de nieuwe tablet van Acer om hun nieuwe processoren te promoten. Overige informatie rondom deze tablet ontbreekt dus vooralsnog, omdat niemand kon vertellen wanneer Acer dit model wil introduceren of dat er al prijzen bekend zijn.