Acer Iconia Tab A200Het heeft even geduurd, maar eindelijk heeft Acer dan de Iconia Tab A200 geïntroduceerd. De introductie heeft lang op zich laten wachten en Acer beseft dit maar al te goed. Om toch nog wat van de kerstaankopen mee te snoepen heeft Acer de verkoop in bepaalde landen al opgestart. In Nederland moeten we helaas wachten tot begin 2012.

De nieuwe Iconia Tab A200 is de opvolger van de Iconia Tab A100 die met erg veel leveringsproblemen te kampen heeft gehad. De bedoeling is dat de opvolger dit in ieder geval niet zal hebben en dat we eind februari of begin maart de nieuwe tablet in de schappen zullen aantreffen. Prijzen zijn helaas nog niet bekend gemaakt, maar deze verwachten we wel snel te ontvangen.

Specificaties

De Iconia Tab A200 zal enkel gaan beschikken over WiFi. Versies waarbij je kunt inloggen op een mobiel netwerk zijn vooralsnog niet leverbaar en zullen er volgens Acer ook niet komen. Voor de rest beschikt de Iconia Tab A200 over een 10.1 inch scherm welke een resolutie heeft van 1280 x 800 pixels. Deze tablet zal nog Android 3.2 meekrijgen, maar de verwachting is wel dat deze tablet ook een upgrade gaat krijgen naar Android 4.0 zodra dit beschikbaar is. Deze update staat voor januari gepland. De fabrikant heeft een eigen jasje om Android getrokken onder de naam Ring. Via een aantal ringen zijn belangrijke functies op de tablet opgenomen.