Al sinds 2010 nemen de marktaandelen van smartphones en tablets toe. Ook in het eerste kwartaal van 2014 zijn de marktaandelen opnieuw gestegen. Volgens meerdere bronnen is de belangrijkste reden voor de laatste stijging, de toename van het gebruik maken van second screen mogelijkheden. Hieronder een aantal voorbeelden.

TV i.c.m. smartphones en tablets
Steeds vaker werken televisie programma’s met second screen methodes. Zo kun je bijvoorbeeld via een app van het programma mee doen met het programma of prijzen winnen. Veel mensen doen hier aan mee, steeds meer en meer. Mede door deze ontwikkeling wordt het gebruik van de smartphone en tablet gestimuleerd en dit is dan ook de voornaamste reden van de stijging van afgelopen maanden.

Smartphone en tablet aanschaffen
Mocht je momenteel nog niet over een smartphone of tablet beschikken, kun je deze gemakkelijk en snel online bestellen. Online zijn verschillende vergelijkers beschikbaar die het gemakkelijk maken om alle toestellen te vergelijken. Zo kun je je eigen wensen en behoeftes invullen in de vergelijker en deze berekent automatisch welk toestel het beste bij jouw past. Op basis van prijs selecteert de vergelijker ook automatisch de goedkoopste en plaatst deze bovenaan in de vergelijker.

Maak dus zeker gebruik van deze mogelijkheden bij het aanschaffen van een smartphone of tablet. Dit bespaart gigantisch veel tijd en zorgt ervoor dat jij tevreden bent met je aankoop aangezien het toestel gevonden wordt op basis van jouw persoonlijke wensen.