HP TouchPadHoewel we nog niet eens kennis hebben mogen maken met de 9.7 inch HP TouchPad lijkt de zeven inch versie inmiddels ook al in de aantocht te zijn. Volgens bronnen moet dit model al in augustus in Amerika leverbaar zijn. Hiermee wil HP zijn positie op de tabletmarkt gaan verstevigen.

De bron komt wellicht uit een onverwachte hoek, maar kan wel als betrouwbaar beschouwt worden. Een Taiwanese fabrikant, die verantwoordelijk is voor de productie van de tabletschermen voor HP, heeft een zeer grote order ontvangen voor de productie van zeven inch schermen. Volgens de fabrikant gaat het om ongeveer 450.000 tablets die voor HP geproduceerd moeten gaan worden in de grootte van zeven inch.

Wat de werkelijke naam gaat worden moeten we helaas nog naar gissen, maar zelf gaan wij uit van de HP TouchPad7. Daarnaast gaan wij er van uit dat deze tablet dezelfde specificaties krijgt als zijn grote broer en dat het hier puur om een kleinere variant gaat. Vooralsnog is het gissen, maar gezien de huidige markt mogen we hier gerust een beetje van uit gaan.